Flashmob per La Marató de TV3

Flashmob!

Divendres passat vam estar de rodatge al Col·legi Sant Josep de Sant Boi, aquesta vegada col·laborant amb una causa solidària i gravant un flashmob per tal d’aconseguir més participació en la recaptació de recursos econòmics per les malalties del cor que organitza La Marató de TV3.

En aquesta ocasió utilitzaríem tres càmeres DSLR i una GoPro que li vam col·locar a un nen al cap que va demostrar ser molt responsable i apuntar maneres com a futur càmera.

La previsió del temps no era favorable però per sort no va caure una gota fins els moments finals de la gravació on apuràvem els enfocs i els enquadres finals mentre ens mullàvem i els nens es posaven les caputxes.

El vídeo en només un dia ha tingut més de 2000 reproduccions, més de 200 persones l’han compartit a facebook i això ha servit per donar a conèixer les activitats populars que organitza La Marató de TV3. 

Podeu veure el vídeo fent clic aquí.

Seguim!


¡Bienvenidos a What The Films!

La idea de este blog es la de compartir el día a día del equipo, proyectos que llevamos a cabo, experiencias, curiosidades y en definitiva, todo lo relacionado con What The Films con el objetivo de que nos conozcáis más. También conoceréis a nuestros clientes y a nuestra mascota híbrida el avestruz mientras nos leéis desde el sofá de casa.

Por órden, Jordi, Eric y Arnau (What The Films  ) en el escenario del Espai Jove La Fontana tras registrar el concierto de  Tangerine . ¡Nuestra primera foto de equipo!

Por órden, Jordi, Eric y Arnau (What The Films) en el escenario del Espai Jove La Fontana tras registrar el concierto de Tangerine. ¡Nuestra primera foto de equipo!

El espectáculo de Tangerine y Barris en Dansa en el Espai Jove la Fontana fue nuestro primer proyecto. Tangerine mezcla Soul, Blues, Funk y Rock y junto a la compañía de danza contemporánea Barris en Dansa hicieron un espectáculo en el que todos los asistentes se lo pasaron en grande, incluidos nosotros.

En What The Films nos dedicamos a llevar a cabo cualquier tipo de proyecto audiovisual, desde videoclips hasta virales para empresas, pasando por reportajes de boda, proyectos personales, o cualquier cosa que necesites, con el objetivo de ofrecer un producto profesional y original haciendo lo que más nos gusta.

¡Nos vemos en el próximo post!

wtfnew.jpg
Source: https://www.facebook.com/wtfilmspage