Flashmob per La Marató de TV3

Flashmob!

Divendres passat vam estar de rodatge al Col·legi Sant Josep de Sant Boi, aquesta vegada col·laborant amb una causa solidària i gravant un flashmob per tal d’aconseguir més participació en la recaptació de recursos econòmics per les malalties del cor que organitza La Marató de TV3.

En aquesta ocasió utilitzaríem tres càmeres DSLR i una GoPro que li vam col·locar a un nen al cap que va demostrar ser molt responsable i apuntar maneres com a futur càmera.

La previsió del temps no era favorable però per sort no va caure una gota fins els moments finals de la gravació on apuràvem els enfocs i els enquadres finals mentre ens mullàvem i els nens es posaven les caputxes.

El vídeo en només un dia ha tingut més de 2000 reproduccions, més de 200 persones l’han compartit a facebook i això ha servit per donar a conèixer les activitats populars que organitza La Marató de TV3. 

Podeu veure el vídeo fent clic aquí.

Seguim!