Reserva el vídeo del teu casament


Encara ets a temps!

Consulta la teva data, sense compromís, al final d'aquesta pàgina, per comprovar si està disponible i reserva:

El Tràiler: Es tracta d'un vídeo d'uns 3 o 4 minuts (el que dura una cançó) que recull i resum tot el que es viu durant el dia del casament. Volem crear un record capaç de perpetuar les sensacions d'un dia festiu i alegre i, a la vegada, que tingui la sensibilitat de transmetre la part més emotiva. A més, la seva curta durada i el seu ritme, fan que sigui un vídeo amè que veuràs contínuament i que podràs ensenyar fàcilment a amics i familiars. 

La Pel·lícula: Entre 15 i 30 minuts de vídeo, aproximadament, amb els millors moments del dia: els preparatius, la cerimònia, el banquet, els moments divertits, les paraules emotives de la família i els amics, el ball, i així fins la festa final. No us perdreu res. La idea és que tingueu tot l'essencial, que no falti res, però que tampoc sobri.

La PreBoda: Tant si voleu que les vostres invitacions siguin en format vídeo, com si voleu sorprendre els convidats enmig del sopar amb una petita pel•lícula, o tenir un record per sempre amb la vostra historia. L’únic límit és la vostra imaginació. I si no teniu clar què voleu fer en el vídeo preboda, nosaltres us donem idees: us entrevistarem, anirem a gravar a la platja o farem un pícnic a la muntanya, anirem a casa vostre o bé a la masia on us casareu... Les possibilitats pel vostre petit documental són infinites!

La nostra feina es caracteritza per la naturalitat i el detall. És per això que treballem en Full HD, gravem durant tot el dia del casament amb dos operadors de càmera, tenim cura dels detalls més petits i captem els moments més especials intentant passar desapercebuts, procurant no interferir en el desenvolupament natural de les coses, enxampant a nuvis i convidats en el seu estat més autèntic.

Cada parella és única; volem que el vostre vídeo també ho sigui. Us animem a que ens proposeu tot allò que imagineu i nosaltres ens encarregarem de donar-li forma.

Al cartell següent podreu trobar diferents opcions. És probable que també estigueu buscant fotògraf. Cap problema! Escriviu-nos i us farem la proposta de vídeo + foto que necessiteu.

wedding cartell web.png
Nom *
Nom
Data del casament
Data del casament